ŠK ATÓM Levice

M-SR v cezpoľnom behu PDF Tlač
Nedeľa, 21 Marec 2010 16:56

Fazekaš a Miklóšová     Miklóšová a Fazekaš strieborní.

 

 

 

 

     Pretekári ŠK ATÓM Levice sa v sobotu 20.03.2010 v Dudinciach zúčastnili na Majstrovstvách Slovenska v cezpoľnom behu. Beh sa uskutočnil v krásnom prostredí dudinského okolia a srdečného ovzdušia domácich organizátorov. Táto precízna organizácia a starostlivo zvolená trať, prispeli k dobrej previerke našich triatlonistov do novej sezóny 2010.

     Za krásneho počasia v silnej konkurencii atlétov z celého Slovenska dobehla medzi žiačkami na 2000 m Ivonka Miklóšová na krásnom 2.mieste. V tej istej kategórii žiakov na 3000 m dosiahol cenné 2.miesto aj Tadeáš Fazekaš. Oba výsledky majú o to väčšiu hodnotu, keďže pretekári sa ocitli v spoločnosti  atlétov - špecialistov. V ďalšej kategórii dorastencov na 4500 m obsadil Miro Stráňovský 8.miesto a v poslednom behu medzi juniormi na 6000 m sa umiestnil Robo Havlík na 7.mieste. Obaja súťažili v tvrdej konkurencii bežcov a ukázali dobrú pripravenosť. Na štarte chýbala obhajkyňa titulu Ivana Kuriačková, ktorá sa pripravuje v USA.

Ivonka na bedni          Fazekaš na bedni

Stráňovský, Fazekaš, Miklóšová     Na štarte

Havlík     Ivonka beží

 

     Jarné obdobie je tu v plnej paráde a všetci triatlonisti sa tešia a dúfajú, že s dobrým počasím prídu v novej sezóne opäť aj dobré výsledky. V piatok 26.3.2010 cestujú  triatlonisti ŠK Atóm Levice so svojou trénerkou M. Kuriačkovou na prípravné tréningové sústredenie do Chorvátska, na ostrov Murter , kde budú najazdievať množstvo kilometrov na bicykli.

 

 
Copyright © 2009-2018 ŠK ATÓM Levice. Všetky práva vyhradené.